Medial förmåga

Innan vi föds bestäms det om man ska ha en kropp med medial förmåga eller inte. Nästan alla barn ser andar väldigt väl och hör va de säger klart och tydligt. När man kommer upp i 4-6 års ålder stängs den mediala förmågan av hos dem som inte ska ha det som vuxen. Hos de som ska ha ska ha kvar sin mediala förmåga avtar det oftast också vid denna ålder för att sedan ta fart längre fram i livet. Man kan säga att det mediala ofta ligger latent i kroppen och inväntar rätt tillfälle för att blomma ut. Ibland handlar det om mognad, för en del är inte mogna att ta åt sig det mediala förrän man tex fyllt 50 år, medan andra är mediala hela livet.


Hur vet man då om man är medial ?

  • Det kan vara så att du känner på dig när något ska inträffa, på gott och ont.
  • Du kan känna av närvaro fast ingen fysisk person är nära dig. Närvaron kan ge dig kyla och kännas obenat eller obehaglig.
  • Du kan plötsligt få till dig ord eller känslor som absolut inte är dina egna.
  • Du kan tex få till dig en bild av hur en kvinna med blå hatt kommer in i rummet och säger ”kan jag få en bit choklad”. Efter en liten stund inträffar just det in i minsta detalj.
  • Du kan ha sanndrömmar, där du drömmer om att något ska hända och sedan inträffar precis det du drömt om. Dessa drömmar är oftast starkare än vanliga drömmar. Ibland träffar du en ande som varit din vän eller släkt som berättar något som ska hända eller så får du bilder av vad som ska hända.
  • Du har oftast en lugnande effekt på folk, de kan säga ”det är så skönt att vara med dig för jag blir alltid så lugn av att vara med dig”. Detta är något som händer dig vid upprepande tillfällen.
  • Människor som du inte känner så bra kan berätta saker för dig om sig själva, som de normalt sett inte säger till andra människor. Detta är något som händer dig upprepande gånger.
  • Det kan också vara att du upptäcker att om du lägger dina händer på folk så blir de lugna och känner sig mer avslappnade. Då är det healingen som gör sig påmind. Kan även vara så att healingen oavsiktligt avsöndras från dig och då uppnår den samma effekt.
  • Du kan se andar som skepnader eller skuggor i tredje ögat men det kan vara så att du tror att du ser det med de vanliga ögonen.

En del får igång sin mediala förmåga på egen hand medan andra behöver hjälp och går tex kurser för att öppna upp sig medialt.


Mvh Peter Thorsell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.