Privat sittning

En privat sittning är när jag tar in de andar som jag ser runt dig, beskriver hur de ser ut och hur deras personlighet i livet var och beskriver även deras hustru/man och lite annat som jag får till mig. Jag frågar dig om du vill ta emot anden eller inte. Om du vill ta emot lämnar jag budskap till dig. Tänk även på att andar som du inte känner igen kan ha ett viktigt budskap till dig.

Budskapen ska tas på allvar, för det andevärlden vill är att hjälpa oss att utvecklas och förändra vår tillvaro om det är så att vi inte mår bra i den tillvaro vi befinner oss i. Vill man ha kontakt med en speciell ande går det bra att fråga om jag tex kan få fram din pappa.

Det du kan tänka på är att ta med dig papper och penna då det ibland kan bli rätt många budskap och det är lätt att glömma vad som sagts. Ibland känner man inte igen beskrivningen av anden då det inte alltid är att man har koll på hela sin släkt. Då är det bra om man efteråt har det antecknat och kan fråga någon i sin närhet som har bättre koll.

Varmt välkommen Peter Thorsell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.