Medial meny

* Privat sittning:

Vilka andar har du runt dig och vad vill de säga dig ?
Har du kört fast och behöver vägledning vart du ska ?
Jag tar in andar runt dig, beskriver hur de ser ut och
hur de var som personer i livet och lämnar budskap.

Kostnad 45 min, 500 kr. Gör även detta över internet via videosamtal på Messenger eller Skype.

*Mediala vägledningsfrågor:

Kortare frågor om kärlek, jobb m.m

50 kr/fråga.

* Seans:

Jag tar in en ande i taget, beskriver utseende och hur andens personlighet var i livet för att sedan säga vem av er som anden hör till. Väljer den personen att ta emot anden lämnar jag budskap. Sen går jag vidare med nästa ande tills alla har fått budskap. Jag arbetar med att ta in information ifrån andevärlden genom att se bilder, känna dofter, smak och känna in vad den vill säga.

200 kr/person.

* Kortavläsning

Jag läser av kort på döda människor/djur och lämnar de budskap jag får till mig ifrån dem. Jag läser även av kort taget hemma hos dig där du känner av andar. Kostnad 50 kr/kort. Är det kort ifrån där du bor går det givetvis bra med flera kort för priset av 50 kr.

* Husrensning

Om du störs av andar där du bor för jag över dessa andar som fastnat i mellanvärlden. Efteråt tar jag bort dåliga energier för att sedan lägga dit nya bra energier. Tecken på andars aktivitet som är störande är obehagskänsla, känsla av att vara iakttagen eller känslan av att inte vara ensam, hör röster, fotsteg, saker som flyttar på sig, lampor och apparater som sätts på eller stängs av utan förklaring, känna oförklarlig kyla, värme eller dofter. Jag för över och renar både på plats och på distans.

Kostnad 400 kr

* Rening av energier:

Jag tar bort dåliga energier som påverkar dig negativt och lägger dit nya energier.

Kostnad 300 kr.

* Healing som kan hjälpa:

Sömnproblem

Dålig koncentrationsförmåga

Minska stress

Muskelspänningar eller stelhet

Förbättra sårläkning

Chakra balansering

Kostnad 30 min 400 kr.

* Behandling av utbrändhet:

Jag erbjuder dig ett behandlingspaket där jag genom healing som bla sänker stressnivån, ökar fokuseringsförmågan och beslutsamheten. Jag tar även in andarna runt dig och tillsammans med dem hittar vi vägar för dig att ta dig vidare.

1,5 timme 750 kr.

* Vägledd Meditation:

Jag läser och vägleder dig/er i en vägledd meditation och därefter pratar vi om vad du/ni har upplevt. Jag hjälper dig/er att tolka de meddelande som ni fått ifrån andevärlden. Gör även detta över videosamtal på Messenger eller Skype.

Kostnad 50 kr/person, 1 timme.

* Chakrameditation:

Vi går igenom sju chakror där varje chakra har ett ljud som vi upprepar. När vi gör dessa ljud fyller vi på våra chakror samtidigt som vi får en meditation där vi kommer ner i varv och finner ett lugn och även kan träffa på andevärlden och få budskap.

Kostnad 50 kr/person, 1 timme.

* Chiball:

Chiball är meditativa rörelser som har sina rötter i tai chi och qi gong. Chiball förbättrar både andning, rörlighet, motverkar stress och får ditt inre i bättre balans. För er som är mediala har jag en version där vi tar med andevärlden i Chiball rörelserna och på så sätt utvecklar er hörsel gentemot andevärlden.

Kostnad 50 kr/person och tillfälle.

* Föreläsningar:

Vad händer efter döden, vad är mellanvärlden, hur andevärlden fungerar samt själens utveckling.

Kostnad 100 kr/deltagare 1 timme.

Naturväsen

Vilka är vättarna, vättlingar, älvor, skogsfrun, trollen och hur kan vi hjälpa varandra.

Kostnad 100 kr/deltagare.

Ödet och meningen med livet

Rosemarie G. Thorsell berättar om ödets betydelse i våra liv och meningen med våra liv ur andevärldens perspektiv.

200 kr/person 2 timmar.

* Kurser:

Medial utvecklingskurs

Peter & Rosemarie G. Thorsell hjälper dig att utveckla din mediala förmåga både genom teori och praktiska övningar samt förståelsen för hur andevärlden fungerar. Första introduktionstillfället är gratis. Träffarna är i Kramfors eller över internet.

Kostnad 2300 kr eller 255 kr/träff, 10 ggr 2 timmar/träff.

Healingskurs

Jag lär dig grunderna för healing, vad man kan göra med healingen men också vad man inte får göra med healing. Vi går igenom både teori och praktiskt övande. Hur ger man healing för huvudvärk, muskelstelhet, inflammation, ångest, sömnproblem, matförgiftning m.m.

Kostnad 100 kr/ tillfälle, 1 timme.

Överföring av andar och energirening

Jag lär dig hur du på bästa sätt för över de andar som fastnat i mellanvärlden mellan döden och andevärlden. Men också att se de andar som faktiskt av egen vilja valt att stanna kvar i mellanvärlden och hur du pratar med dem. Jag lär dig även hur du gör för att ta bort gamla energier och hur du gör för att lägga dig nya energier. Vi kommer att föra över på distans och även rena varje deltagares hem ifrån dålig energier och lägga dit nya bra energier.

Kostnad 300 kr 4 timmar uppdelat på två träffar.

Varmt välkommen Peter Thorsell