Medial meny

* Privat sittning:

Vilka andar har du runt dig och vad vill de säga dig ?
Har du kört fast och behöver vägledning vart du ska ?
Jag tar in andar runt dig, beskriver hur de ser ut och
hur de var som personer i livet och lämnar budskap.

Kostnad 50 min, 500 kr. Gör även detta över internet via videosamtal på Messenger eller Skype.

* Tidigare liv:

Jag tar mig en titt på ett av dina tidigare liv och ger dig en detaljerad beskrivning av det livet i så som var det livet var och vad du jobbade med, familj, de lärdomar du lärde dig, hur och när du dog m.m. Det brukar bli 2-3 A4 sidor.

150 kr/ liv

*Mediala vägledningsfrågor:

Kortare frågor om kärlek, jobb m.m

50 kr/fråga.

* Seans:

Jag tar in en ande i taget, beskriver utseende och hur andens personlighet var i livet för att sedan säga vem av er som anden hör till. Väljer den personen att ta emot anden lämnar jag budskap. Sen går jag vidare med nästa ande tills alla har fått budskap. Jag arbetar med att ta in information ifrån andevärlden genom att se bilder, känna dofter, smak och känna in vad den vill säga.

200 kr/person.

* Kortavläsning

Jag läser av kort på döda människor/djur och lämnar de budskap jag får till mig ifrån dem. Jag läser även av kort taget hemma hos dig där du känner av andar. Kostnad 50 kr/kort. Är det kort ifrån där du bor går det givetvis bra med flera kort för priset av 50 kr.

* Husrensning

Om du störs av andar där du bor för jag över dessa andar som fastnat i mellanvärlden. Efteråt tar jag bort dåliga energier för att sedan lägga dit nya bra energier. Tecken på andars aktivitet som är störande är obehagskänsla, känsla av att vara iakttagen eller känslan av att inte vara ensam, hör röster, fotsteg, saker som flyttar på sig, lampor och apparater som sätts på eller stängs av utan förklaring, känna oförklarlig kyla, värme eller dofter. Jag för över och renar både på plats och på distans.

Kostnad 800 kr

* Rening av energier:

Jag tar bort dåliga energier som påverkar dig negativt och lägger dit nya energier.

Kostnad 400 kr.

* Healing som kan hjälpa:

Sömnproblem

Dålig koncentrationsförmåga

Minska stress

Muskelspänningar eller stelhet

Förbättra sårläkning

Chakra balansering

Kostnad 45 min 500 kr.

* Vägledd Meditation:

Jag läser och vägleder dig/er i en vägledd meditation och därefter pratar vi om vad du/ni har upplevt. Jag hjälper dig/er att tolka de meddelande som ni fått ifrån andevärlden. Gör även detta över videosamtal på Messenger eller Skype.

Kostnad 80 kr/person, 1 timme

* Personlig vägledd meditation:

Jag skriver en vägledd meditation till dig personligen som jag spelar in. I denna meditation kommer du att kunna få budskap ifrån andevärlden. Jag läser upp meditation för dig och hjälper dig sedan att tolka eventuella budskap ifrån andevärlden. Detta tar ca 1 timme. Jag kommer även att spela in meditationen så du får den skickad till dig via mail.

Kostnad 200 kr

* Chakrameditation:

Vi går igenom sju chakror där varje chakra har ett ljud som vi upprepar. När vi gör dessa ljud fyller vi på våra chakror samtidigt som vi får en meditation där vi kommer ner i varv och finner ett inre lugn och även kan träffa på andevärlden och få budskap.

Kostnad 80 kr/person, 1 timme.

* Chiball:

Chiball är meditativa rörelser som har sina rötter i tai chi och qi gong. Chiball förbättrar både andning, rörlighet, motverkar stress och får ditt inre i bättre balans. För er som är mediala har jag en version där vi tar med andevärlden i Chiball rörelserna och på så sätt utvecklar er hörsel gentemot andevärlden.

Kostnad 80 kr/person och tillfälle.

* Föreläsningar:

Vad händer efter döden, vad är mellanvärlden, hur andevärlden fungerar samt själens utveckling.

Kostnad 100 kr/deltagare 1 timme.

Naturväsen

Vilka är vättarna, vättlingar, älvor, skogsfrun, trollen och hur kan vi hjälpa varandra.

Kostnad 100 kr/deltagare.

* Kurser:

Medial utvecklingskurs

Jag hjälper dig att med personlig utveckling och att hitta ditt sätt att arbeta medialt både genom teori och praktiska övningar samt förståelsen för hur andevärlden fungerar. Första introduktionstillfället är gratis. Träffarna är över videosamtal på Messenger.

Kostnad 4.000 kr eller 444 kr/träff, 10 ggr 2 timmar/träff eller går även med delbetalning.

Healingskurs

Välkommen på min healings kurs över internet. Vad är healing, hur fungerar det att ge healing ? Vi kommer även att prata om personligt ansvar för kunden, vett och etikett och tystnadsplikt. Jag kommer att lära dig hur du ska använda healingen, hjälpa dig att hitta ditt sätt att ge healing på. Vi kommer även att titta hur healings energierna ser ut och försöka följa med healingen in i kroppen med tredje ögat.

Även ge dig förståelse för hur healingen fungerar ihop med andevärlden och vad man inte får göra med healing. Jag möter dig där du står i din healingförmåga och hjälper dig genom personlig utveckling hitta ditt sätt att ge healing på. När du har uppnått kursens kriterier får du ett kursintyg. Kursens kriterier är:

  • kunna precisera healingen dit den ska utan att spilla healing
  • kunna följa med healingen in i kroppen
  • förstå och praktisera personligt ansvar för kunden
  • ha fungerande kontakt med sin skyddsande och därigenom få direktiv om vart healingen ska

I kursen kommer vi att gå igenom hur man behandlar sömnproblem, muskelstelhet, att få lugn och ro i huvudet, chakra balansering, förkylning, smärtlindring mm.

Kostnad 300 kr/träff. Kursen sker över facetime (videosamtal) på Messenger.

Överföring av andar och energirening

Jag lär dig hur du på bästa sätt för över de andar som fastnat i mellanvärlden mellan döden och andevärlden. Men också att se de andar som faktiskt av egen vilja valt att stanna kvar i mellanvärlden och hur du pratar med dem. Jag lär dig även hur du gör för att ta bort gamla energier och hur du gör för att lägga dig nya energier. Vi kommer att föra över på distans och även rena varje deltagares hem ifrån dålig energier och lägga dit nya bra energier.

Kostnad 300 kr 4 timmar uppdelat på två träffar.

Varmt välkommen Peter Thorsell