Om mig

Jag heter Peter Thorsell och efter att ha jobbat 25 år inom demensvården så tog jag beslutet att säga upp mig för kunna ägna mig helt och hållet åt det mediala. När jag var barn visste jag vad folk skulle säga innan de ens öppnade munnen, jag ryste och kände en konstig kyla i hela kroppen när jag skulle sova och jag kunde säga var saker fanns när min mormor undrade var olika prylar tagit vägen som hon inte kunde hitta. Detta var inget som jag berättade om då jag trodde att alla såg och kände på samma sätt som jag.

Åren gick och när jag jag var 38 år började jag lägga märke till att saker hände på mitt jobb. När jag skulle gå in i tvättstugan var det någon som plötsligt drog tillbaks dörren, låsta dörrar öppnades utan att någon fanns i rummet, jag började se skuggor svepa förbi mig och även andar som tittade på mig. Jag undrade om jag verkligen såg eller om jag inbillade mig.

Till slut förstod jag att jag faktiskt både såg och emellanåt kunde höra vad de sa. Jag tyckte det var roligt att kunna se de som gått vidare och jag fick även påhälsningar i mina drömmar av de patienter som jag vårdat där de berättade att de dött och tackade för vården. Någon frågade mig varför jag inte utbildade mig till medium. Då kände jag att jo men det vore väl trevligt….tanken blev som i så många fall, just en tanke.

Åren trillade på och så en dag såg min fru att ett medium vid namn Solveig Phil skulle ha en seans i närheten av där vi bodde. Jag gick dit och så fort jag såg henne kände jag att om det är någon som ska lära mig hur det mediala fungerar så är det hon. Hon sa att hon kunde lära upp mig till att bli medium vilket gjorde mig glad. Jag fick det ena efter det andra förhindret att inte komma på hennes kurser.

Men så en dag tog jag mig tid och började hos henne. Och redan första gången jag kom in i hennes lokal kände jag att jag kommit hem och att det var detta jag ville hålla på med. Efter att jag slutade hos henne 2020 har sedan andevärlden tagit vid och lärt upp mig mer.

Sommaren 2020 flyttade vi från Lillkyrka till Kramfors där jag nu jobbar som medium både i Kramfors men även över internet och telefon.

Mitt företag heter Peter Thorsell medial kraft handelsbolag och jag har F-skatt och mitt organisationsnummer är 969790-5280. Jag har en Facebook grupp som heter Andar & Medium | Facebook.

Peter Thorsell medialkraft@hotmail.com telefon 076-22 89 678 swish 123 405 74 85

Photo by Pixabay on Pexels.com