Prislista

* Nu i corona tider har jag privat sittning över Skype eller videochatt över messenger vilket har fungerat bra. Pris för detta är 250 kr för 30 min. Privat sittning är när jag tar in andar som jag ser runt dig och beskriver hur dem ser ut och deras personlighet för dig. Sen om du vill ta emot anden så ger jag budskap från dem till dig.

*seans 200 kr/deltagare i 1 timme ( Seans är när jag tar till mig en ande och beskriver hur den ser ut för att sedan ta riktning till någon av de människor som sitter framför mig. Jag förmedlar vad jag mer får till mig så du förstår vem anden är. Om du vill ta emot anden lämnar jag ett budskap till dig. Som medium arbetar jag med att ta in information ifrån andevärlden genom att se bilder, känna dofter, smak och känner in vad den vill säga.

* privat sittning för 500 kr för 1 timme.

* Healing kostar 500 kr. Det jag kan göra med healing är bla följande:

  • få dig att sova bättre om du har sömnproblem, om du har svårt att somna eller vaknar och inte kan somna om på natten
  • muskulära spänningar kan jag hjälpa till att släppa på
  • lätta på depression så att det går lättare att bearbeta orsaken till depressionen
  • ge mer energi så du blir piggare
  • få ett lugn i kropp och huvud
  • chakraballansering
  • m.m

*husrensning 850 kr (Jag renar huset/lägenheten ifrån negativa energier som gör att du mår dåligt, sk rening. Rensning är när jag tar bort andar som stör dig. Tecken på andars aktivitet: obehagskänsla, känsla av att vara iakttagen eller känslan av att inte vara ensam kan höra röster, fotsteg, saker som flyttar på sig, lampor och apparater som sätts på eller stängs av utan förklaring känna oförklarlig kyla, värme eller dofter). Kan rena på avstånd och då kostar det 500 kr.

*föreläsning om andevärlden, väsen, vad som händer efter döden och själens utveckling 900 kr/timmen

*medialt smörgåsbord (seans, healing, kortare privat sittning) 1200 kr/timmen, minst 5 personer och. Priset är för samtliga deltagare.

*meditation, jag läser och vägleder dig/er i en meditation och därefter pratar vi om vad du/ni har upplevt och jag hjälper er att tolka de meddelande som ni eventuellt har fått ifrån andevärlden, 200 kr/person 1 timme

Peter Thorsell medialkraft@hotmail.com telefon 076-22 89 678 swish 123 405 74 85

Photo by Pixabay on Pexels.com